Hier vindt u het laatste nieuws over de MOS accountants crossduathlon Etten-Leur editie 4 februari 2018

14 januari 2018:

Parkeren: de gemeente Etten-Leur geeft GEEN toestemming om te parkeren in de berm van de volgende straten: Zandspui, Hellegatweg, Moerdijkse Postbaan en Hoge Bremberg (doorgang voor hulpdiensten MOET open blijven). De gemeente zal controleren op fout-parkeerders.  Wij hebben een speciaal parkeerterrein geregeld bij Wijnboerderij Santspuy, Zandspui 45 te Etten-Leur, op 400 meter afstand gelegen van de inschrijftent en wisselzone. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars svp....Naast dit parkeerterrein is ook de fietsen-afspuit-lokatie gelegen.

06 januari 2018:

Op zaterdag 27 januari van 13.00 - 15.00 uur is het atb parcours vrij ( open) om verkend te worden. Deelname op eigen risico. Valhelm aanbevolen. Tempo kan door eenieder zelf bepaald worden.

01 januari 2018

De werkgroep wenst u allen een bijzonder gelukkig en gezond 2018. Sportieve voornemens? Laat ze uitkomen op 4 febr.

We organiseren op 4 febr eveneens over de korte afstand het Etten-Leurs Kampioenschap solo ( m + v )  en duo. Waarom meedoen  ? ==>Smakelijke ereprijzen alsook de eer een jaar lang deze titel te mogen dragen......

21 december 2017

Op de kortste dag van het jaar 2017 wensen wij alle lezers van deze pagina, alle deelnemers en alle andere belangstellenden een mooi Kerstfeest.

De voorbereidingen voor onze wedstrijd van 4 febr zijn in volle gang en verlopen naar wens.

Vergeet niet om voor in te schrijven... scheelt u duiten en scheelt ons extra werk :-)

29 oktober 2017 ....

De inschrijving is geopend.

1 oktober 2017 ....

De voorbereidingen zijn begonnen. Website is weer up to date.